Velkommen til Colour Ceramica
Personal menu
Søg
Filtrer Close Clear All

Fliser

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

CC Modul Hvid Mat Væg 148x148 mm

Klassisk hvid vægflise i modulart format. Flisen er oplagt til projektbrug, da flisen har et godt match mellem pris og kvalitet. OBS: Denne flise er uden glaseret kant.

CC Modul Hvid Mat Væg 9,7x29,7 cm

Hvid modular vægflise i det nyklassiske format 10x30 cm. Flisen er ideel til brug i stort set alle henseende, så som det private hjem, boligprojekter og kommercielle arealer. Hvis ønsket er en stilren simpel vægflise, så er denne det oplagte valg.

CC Modul Sort Blank Væg 9,7x29,7 cm

Sort modular vægflise i det nyklassiske format 10x30 cm. Flisen er ideel til brug i stort set alle henseende, så som det private hjem, boligprojekter og kommercielle arealer. Hvis ønsket er en stilren simpel vægflise, så er denne det oplagte valg.

CC Modul Sort Mat Gulv/Væg 147x147 mm

Klassisk modular gulv- og vægflise med mat glaseret overflade. Flisen kan fint anvendes i et skakmønster sammen med sin søsterflise i hvid.

CC Modul Sort Mat Væg 9,7x29,7 cm

Sort modular vægflise i det nyklassiske format 10x30 cm. Flisen er ideel til brug i stort set alle henseende, så som det private hjem, boligprojekter og kommercielle arealer. Hvis ønsket er en stilren simpel vægflise, så er denne det oplagte valg.

CC Nistret Grå Uglaseret 15x15 cm

Klassisk uglaseret grånistret flise. Tidløst design der kan anvendes overalt i private hjem og offentlige rum. Den plane R10 overflade gør flisen nem at rengøre og vedligeholde.

CC Petring Antracit Blank 6,5x20 cm

Moderne antracit vægflise i blank overflade. Serien har en høj variationsgrad og designet leder tankerne hen på håndlavede fliser. Fliserne er velegnet til brug i køkkenet eller badet i det private hjem, og til caféer mv. i det offentlige rum.

CC Petring Grå Blank 6,5x20 cm

Moderne grå vægflise i blank overflade. Serien har en høj variationsgrad og designet leder tankerne hen på håndlavede fliser. Fliserne er velegnet til brug i køkkenet eller badet i det private hjem, og til caféer mv. i det offentlige rum.

CC Petring Hvid Blank 6,5x20 cm

Moderne hvid vægflise i blank overflade. Serien har en høj variationsgrad og designet leder tankerne hen på håndlavede fliser. Fliserne er velegnet til brug i køkkenet eller badet i det private hjem, og til caféer mv. i det offentlige rum.

CC Petring Lyseblå Blank 6,5x20 cm

Moderne lyseblå vægflise i blank overflade. Serien har en høj variationsgrad og designet leder tankerne hen på håndlavede fliser. Fliserne er velegnet til brug i køkkenet eller badet i det private hjem, og til caféer mv. i det offentlige rum.

CC Petring Lyserød Blank 6,5x20 cm

Moderne lyserød vægflise i blank overflade. Serien har en høj variationsgrad og designet leder tankerne hen på håndlavede fliser. Fliserne er velegnet til brug i køkkenet eller badet i det private hjem, og til caféer mv. i det offentlige rum.

CC Petring Mat Antracit 6,5x20 cm

Moderne antracit vægflise i mat overflade. Serien har en høj variationsgrad og designet leder tankerne hen på håndlavede fliser. Fliserne er velegnet til brug i køkkenet eller badet i det private hjem, og til caféer mv. i det offentlige rum.

CC Petring Mat Grå 6,5x20 cm

Moderne grå vægflise i mat overflade. Serien har en høj variationsgrad og designet leder tankerne hen på håndlavede fliser. Fliserne er velegnet til brug i køkkenet eller badet i det private hjem, og til caféer mv. i det offentlige rum.

CC Petring Mat Hvid 6,5x20 cm

Moderne hvid vægflise i mat overflade. Serien har en høj variationsgrad og designet leder tankerne hen på håndlavede fliser. Fliserne er velegnet til brug i køkkenet eller badet i det private hjem, og til caféer mv. i det offentlige rum.

CC Petring Mat Lyseblå 6,5x20 cm

Moderne lyseblå vægflise i mat overflade. Serien har en høj variationsgrad og designet leder tankerne hen på håndlavede fliser. Fliserne er velegnet til brug i køkkenet eller badet i det private hjem, og til caféer mv. i det offentlige rum.