Velkommen til Colour Ceramica
Personal menu
Søg

Producenter

 

I Colour Ceramica samarbejder vi med et væld af europæiske producenter, der betyder at vi kan tilbyde næsten alt indenfor den keramiske branche - hvad end det er fliser, klinker eller mosaik. Vi sikrer os altid, at de producenter vi arbejder med, lever op til branchens krav omkring kvalitet og har et fokus på at skabe en kontinuerlig forbedret bæredygtig produktion. Nedenfor kan du læse nærmere om blot et par af de fabrikker vi arbejder med i vores daglige sortiment.

 

Den hæderkronede tjekkiske fabrik der i 2023 kan fejre deres 140 års jubilæum. Fabrikkens arkitektprogram kaldet Object er et yndet valg til projekter i Danmark, og har været anvendt i alle slags de sidste 50 år. Color One og Two serien er ensfarvede glaserede fliser i 24 forskellige farver, mens Taurus serien er uglaserede fliser i hhv. nistret og ensfarvet design.
 
RAKO er garant for god kvalitet til fornuftige priser, og har i de senere år lanceret populære designserier som Extra og Betonico der kan indgå i stort set alle former for byggeprojekter, grundet deres alsidige design og farve- og formatmuligheder.
 
RAKO har i de seneste år skærpet deres fokus på bæredygtighed, og er en af de førende producenter i branchen hvad angår dokumentationskrav på kvalitet og miljø.  Ydermere er RAKO, som en af de få producenter af keramiske fliser, EU Ecolabel certificeret (CZ/021/003).
 
Colour Ceramica har i mere end 15 år haft eneforhandlingen af RAKO fliser i Danmark, og virksomheden er en af de absolutte grundsten i vores sortiment og daglige handel.

 

Cooperativa Ceramica d'Imola er en af italiens ældste producenter hvad angår keramiske fliser. Produktionen startede med lertøj, men med årene skiftede produktionen fokus til keramiske fliser. Lokaliseret i byen Imola syd for Bologna, er fabrikken tæt forankret i lokalmiljøet med sin virksomhedsstruktur, der betyder at det er de ansatte der ejer virksomheden.
 
Cooperativa Ceramica d'Imola indeholder i dag tre brands: Imola Ceramica, La Faenza Ceramica og Leonardo Ceramica. Imola Ceramica henvender sig bredt med sine mange serier og bestselling designs så som Azuma og The Room, mens La Faenza og Leonardo henholdsvis fokuserer på nytænkende anderledes design og stilrene arkitektløsninger. Fælles for de tre brands er at kvalitet og design altid er i top.
 
Colour Ceramica repræsenterer Cooperativa Ceramica d'Imola som salgsagenter i Danmark og har gjort det i mere end 20 år. Vi er stolte af at samarbejde så tæt med en producent der fokuserer på mange af de samme værdier, som gør sig gældende i Colour Ceramica.

 

NaxB [naks-bi] er en skandinavisk producent og indkøbsforening der udover Colour Ceramica består af fem andre medlemmer: Modena (Norge), Interkakel (Sverige), Interni (Sverige), RTV (Finland), og Alfaborg (Island). Colour Ceramica har været en del af NaxB siden 2015 og løbende er der blevet tilføjet flere produkter i vores sortiment fra NaxB.
 
I NaxB udvikler, designer og producerer vi flere af vores egne serier, og det fælles skandinaviske samarbejde sikrer, at varerne er nøje afstemt markedets behov indenfor trends og design samt formater. Udvikling af produkterne sker i tæt samarbejde med italienske Smalticeram, der er garant for at kvaliteten lever op til kravene fra NaxB.

 

Belgisk distributør af mosaik i alle former og farver. Colour Ceramica har arbejdet tæt sammen med AquaColor siden 2012, og de mange ligheder i f.eks. opbygning af virksomhed, familieejet struktur samt fælles værdier der gennemsyrer virksomhederne, er noget vi sætter stor pris på.
 
AquaColor som brand har gennemgået en større transformation i 2021, og fremstår i dag som en moderne mosaikleverandør med hundredevis af forskellige typer der følger tidens trends. Derudover har AquaColor et underbrand i SottoCer, der byder på spændende fliser i småformat og marokkansk inspireret design.
 
Colour Ceramica har eneforhandling af AquaColor og SottoCer i Danmark, med et etableret forhandlernetværk i Danmark.